Lefke Gazi Lisesi öğrencilerine Lefke´nin kültürel değerleri hakkında sunum yaptı

Lefke Gazi Lisesi öğrencilerine Lefke´nin kültürel değerleri "Cittaslow Nedir, ne değildir", Slowfood Nedir ve Cittaslow kriterleri üzerine bir sunum yapıldı.

Belediye Başkanımız Aziz Kaya, Lefke Turizm Derneği başkanı Hasan Karlıtaş, Visit Cittaslow Lefke yöneticisi Halil Uskuri ve Cittaslow Komıtesi üyesi Halil Karadayı birer sunum yaptı.

Lefke Gazi Lisesi okul müdiresi Canev Osmanlı ve Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya Cittaslow üyeliğinin Lefke´nin bugünü ve gelecek nesillerin yarını için ne kadar önemli olduğunu yineledi.

Sunumların ardından Lefke Gazi Lisesi müdiresi Canev Osmanlı, Belediye Başkanımız Aziz Kaya´ya bir buket takdim etti.

Okunma 7694 defa

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi